Jak wydoić skowronka

OK, z gotowania to zaplanowałem sobie wrzucić jeden przepis. Przepis wymaga użycia biszkoptu, na który nie podam składników z jednej prostej przyczyny: nie umiem. Mamy rodzinnie genetyczna blokadę na biszkopty, co przekłada się na dwa naprzemiennie występujące podejścia.

Rodzicielka moja próbowała setki razy i nigdy jej nie wyszło, niezależnie od stosowanej magii. Abuela z kolei oficjalnie nie spróbowała nigdy, choć czasami nad ranem dało się wyczuć w mieszkaniu aromat pieczenia, a ziemia a ogródku dziwnie poruszona była... Nigdy nie wiedzieliśmy, czy to akwizytor, czy kolejny biszkopt.

Mniejsza z tym, potrzebujemy biszkopt, proszę sobie jakiś upolować. Teraz clue przepisu: ptasie mleczko. Teraz musimy wydoić jakiegoś pta... Pardonne, poniosło mię, ciocia by się cieszyła. W każdym razie szczegóły dojenia tutaj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz